fredag 20 mars 2009

Vårens delmål

Mina compadres i vår. Nytt är pulsklocka och fotpod som ska mäta hur långt skorna ska gå – födelsedagspresent från Johan!

För att inte återigen trilla in i ett våldsamt arbetstempo och för att behålla fokus på nyårslöftet så tänker jag pytsa in några roliga utmaningar inför våren.

Socialt: Håll kontakten och gör roliga saker tillsammans!

Träning: Vårruset 5 km, låter inte mycket för världen, men efter en bukoperation så tror jag det kan vara ett rimligt uppställt mål till slutet av maj.

Boende: Alla flyttkartonger ska vara borta innan mars, kanske har vi även lyckats få upp en ny tapet i vårt ena sovrum innan vårens slut?

Resor: Italien, behöver inte säga mer, nu ska det bli av!

Nymodigheter..


Jag gick och köpte en 5-årsdagbok. Men, varför då, jag har ju en blogg?
Jag gick med i ett träningsforum med träningsdagbok! Men, varför då, jag har ju en filofax? Verkar som om behovet av att planera och anteckna resultat är ett tecken i tiden, eller är det bara jag?

Efter snart 4 veckor i sjuksängen så är lusten att börja träna, planera aktiva semestrar och faktiskt även att börja jobba, stor. Lite mer stimulans än mina egna tankar och planer blir nog bra tror jag. Ser fram emot en härlig, frisk och stark vår, tjoho!