söndag 24 maj 2009

Lååånghelg



Fyra dagar ledigt i majsolen är inte alls fel. Vi avnjöt sommarens första grillning på klipphällen utanför vårt hus tillsammans med Ivi, Jesper o Jan. Vi seglade med Jesper i väldigt måttlig vind men desto mer sol och maxfarten uppgick till tre knop.

Två härliga mtb-turer i Görvelns naturreservat precis utanför dörren och en löptur blev helgens träningsresultat, det får jag vara nöjd med. Tyvärr har jag just upptäckt att Tjejmilen krockar med dop i Köpenhamn, så nu måste jag hitta ett nytt mål för träningen.

Vi börjar ana något som liknar ordning bland flyttkartonger och gammalt mög. Plötsligt blev lägenheten större och vi kan börja använda ytterligare ett rum mer frekvent. Johan har gett sig i kast med operation Elfahylleförråd och efter många små motgångar med inköpsproceduren (som alltid i den här stan så ska man inte räkna med att det bara är att gå in på byggvaruhuset och köpa det man behöver. Utan att ha gjort en noggrann marknadsundersökning och telefonsamtal för att kontrollera att allt finns på lager ska man inte ens lämna huset, än mindre hyra en hyrbil och ge sig iväg spontant... Men, vi lär oss så sakteliga).