måndag 6 december 2010

God jul-service och tidsfördriv























Jag hade härom dagen släpat mina nästan 80 kg upp till Kallhälls centrum för att köpa ingredienser till julbaket. Gissa om jag blev snopen när jag sedan stod hemma med en färdigblandad deg och upptäcker att saffranspaketet jag nyss köpt är tomt!

Mina hormoner gjorde en frivolt och jag ringde argt till supportnumret som stod angivet på paketet, mest för att jag ville skälla på någon och har tid med det... Döm av min förvåning då den vänliga kvinnan på apoteket erbjöd sig att skicka ett nytt paket på posten. Bra höggravid-service från det lokala apoteket!


















Due-day har kommit och passerat och jag börjar bli mer och mer otålig. Vet inte riktigt varför, har det ju ganska gott med böcker, promenader och pyssel. Men, tiden går lite långsamt ibland och Johan får snällt skjutsa runt mig på diverse sightseeing-turer.

Igår gick turen till Upplands-Bro för att titta på ett nytt bostadsområde som håller på att etableras. Just det här området kallas Rosenängarna då det tidigare varit plats för rosenodlingar. Huset var trevligt, praktiskt och yteffektivt och omgivningarna var inte heller så tokiga. Vi blev positivt överraskade.

Lite lockande är det ju att få en liten trädgård, ett förråd och ett helt nytt hus att bara flytta in i till sommaren... Drömma kan man ju alltid.

www.willanordic.se/Tomter/Stockholm/Upplands_Bro